Wie is toch die Ria?

Welkom op mijn weblog. Ik ben Ria Pronk en ik wandel. Nou ja, Ria wandelt niet alleen, maar slentert door musea en neemt ook wel eens de fiets. Er valt zoveel te beleven! En omdat er zoveel te beleven valt raad ik je aan om ook eens te kijken bij mijn Huis-, Tuin-, en Feestweblog; een weblog over kleine dingen met grote impact. Geneer je niet en klik hier.
Belevenissen op het Nederlands Kustpad, dat ik samen met mijn zwager loop, kun je hier vinden.

herfst 2015 048

Advertenties

7 gedachtes over “Wie is toch die Ria?

 1. Keek sinds lange tijd eens weer op je blog. Zag dat je 14 mei in Voorlinden was. Ik was er op 19mei!
  Wat een feest!

 2. Hallo Ria,
  Net met veel plezier enkele blogs gelezen.
  Leuke en mooie wandelingen en omdat een wandelvakantie in Cornwall hoog op ons lijstje staat deze met veel interesse gelezen.
  Ik ga je blog bij deze volgen 😉
  Marina en Paul alias Mijnheer en Mevrouw Wandelpraat.

 3. Lieve Schat! Ik moet er nog even rustig voor gaan zitten, want ik weet niet waar je allemaal was: Friesland of Groningen, Twente of Drenthe … Maar … , ik wilde meteen ook zulke prachtige wandelingen gaan maken … Dus, probeer ik wat pondjes af te vallen, anders kom ik niet ver … Ik was van plan, om over het IJsselmeer te fietsen, en dan weer terug over de Afsluitdijk … Kortom: u inspireert wel. Was je al op me blog van jl. maandag 19 maart, ik was op de Lapjesmarkt en die is alleen op maandag ochtend tot 12.00 uur in de Westerstraat in de Jordaan … Kortom: Ik ga in Amsterdam de markten op, omdat ik in Amsterdam woon. Je moet toch ergens beginnen, niet waar … Ik wilde eventjes kijken of er nog belangstellenden waren, tot nu toe nog maar ééntje … Ik zoek het dicht bij huis en vind Amsterdam spectaculair genoeg, hoef niet zo nodig in IJsland het Noorderlicht te fotograferen … Nee, liever niet … Dus, ik fiets, hè … , ik mag van de dokter ook zwemmen … , en niet zoveel achter de computer zitten, want daar val ik niet vanaf. Groetjes vanuit Groot Mokum * donderdag 22 maart 2018 * op de Kop van Jut * http://www.friedabblog.wordpress.com *

 4. Is die wandeling bij Sögel nog up to date ? 2007 is lang geleden dus misschien bestaat hij niet meer. Gaarne bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s